קולינריה
להיות פודיז או לא להיות, זאת השאלה (ספויילר: ברור שכן).
הסממן התרבותי הבולט ביותר היום, הוא ככל הנראה צמיחתה של תרבות האוכל, לצד מעמדים של שפים ואנשי קולינריה כרוק סטארים החדשים.
זה כמובן ממש לא נגמר בזה: בלוגי אוכל אייקונים, מסעות קולינריים מסביב לעולם, מסעדות חדשות וטרנדיות, מאפיות בוטיק, מנות מתויגות, צילומי אוכל מוקפדים והמאבק הבלתי פוסק על העלאת תמונה מרגשת נוספת של קינוח מוטרף לאינסטוש (בתקריב ולעולם ללא שימוש ב-פלאש, כמובן).
ההתמחות שלי היא בכתיבה על טרנדים קולינריים, המלצות על מסעדות, טיפים לתזונה נכונה, כתבות צבע כגון סקירת הקינוחים הכי שווים ברשת, ראיונות עם שפים ובעלי מסעדות, יצירת שאלונים קלילים ובוא נודה בזה – חיבה עזה לאוכל גם כן…
הפרוייקט: ראיון עם השף המצליח אסף שטרן ממסעדת "אברטו" על טרנדים קולינריים
- ראיון מקצועי עם שף מוביל
- עבודה שוטפת מול משרדי היח"צ המובילים בתחום
- שליטה בטרנדים ובמגמות הבולטות בעולמות הקולינריה
- עריכת תחקיר מקדים
- גיבוש רשימת שאלות
- בחירת כותרת משנה ודגשים
הפרוייקט: סקירת חברת הקייטרינג המצליחה "מעשייה"
- שליטה בטרנדים ובמגמות הבולטות בתחום הקולינריה באירועים
- תיאור וכתיבת סקירה מקצועית אודות חברת הקייטרינג
- מתן דגשים על ייחודה של חברת הקייטרינג
- עריכה של הכתבה והיז'ואל הנלווה
- העלאת הכתבה והיז'ואל הנלווה לאתר של "כלות אורבניות"
הפרוייקט: סקירת טרנד קולינרי בולט באינסטגרם - גלידות שחורות
- שליטה בטרנדים ובמגמות הבולטות בתחום הקולניריה ברשתות החברתיות
- איתור וסינון ויז'ואל מתאים לכתבה
- כתבה בפורמט רשימה
- כתיבה הומוריסטית המותאמת לקהל יעד של צעירים ופודיז מושבעים
- בחירת כותרת, כותרת משנה ודגשים
הפרוייקט: ראיון עם עיתונאית האוכל ואשת הטלוויזיה, נועה רוזין
- ראיון עומק עם עיתונאית אוכל מובילה
- תחקיר מקדים וגיבוש רשימת שאלות
- התייחסות נרחבת לתחום הקולינריה: העדפות אישיות, טיפים לאירוח ועוד
- בחירת כותרת, כותרת משנה ודגשים
- כתיבת הטקסט לכתבה באורך כ-2,000 מילים
הפרוייקט: שאלון פלייבאז - האם אתם מכורים למתוק?
- שאלון פלייבאז ויראלי מותאם לאתר ולרשתות חברתיות
- כתיבת שאלות הומוריסטיות
- פנייה ממוקדת לקהל יעד של נוער וצעירים
- בחירת כותרת, כותרת משנה ודגשים
הפרוייקט: ראיון עומק עם המסעדנית דנה הראל מ"לולה וקובה"
- ראיון עומק עם מסעדנית מובילה
- תחקיר מקדים וגיבוש רשימת שאלות
- התייחסות נרחבת לתחום הקולינריה ולסודות ההצלחה של המסעדה בניהולה
- בחירת כותרת, כותרת משנה ודגשים
- כתיבת הטקסט לכתבה באורך כ-2,000 מילים
הפרוייקט: מדור שיווקי בנושא 10 עובדות מפתיעות על שוקולד
- כתיבת מדור שיווקי של חברת "קינדר בואנו"
- כתבה בפורמט רשימה
- ליקוט מידע מקדים לכתבה, סינון ובחירת המידע המתאים ביותר
- כתיבה הומוריסטית המותאמת לקהל יעד של נוער וצעירים
- שילוב תוכן בעל ערך מוסף המתכתב עם ערכי המותג
הפרוייקט: כתבת טיפים בנושא ארגון נכון של המטבח
- כתבת טיפים בפורמט רשימה
- שליטה בתחום ומתן טיפים עצמאיים ומקוריים
- בחירת כותרת, כותרת משנה ודגשים
- כתבה פרקטית בנושא רלוונטי ועל-זמני
- פנייה ממוקדת לקהל יעד של בשלנים
אשמח לשמוע מכם:
מחפשים תוכן מעורר תאבון?
השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם!