קולינריה

להיות פודיז או לא להיות, זאת השאלה (ספויילר: ברור שכן).

הסממן התרבותי הבולט ביותר היום, הוא ככל הנראה צמיחתה של תרבות האוכל, לצד מעמדים של שפים ואנשי קולינריה כרוק סטארים החדשים.

זה כמובן ממש לא נגמר בזה: בלוגי אוכל אייקונים, מסעות קולינריים מסביב לעולם, מסעדות חדשות וטרנדיות, מאפיות בוטיק, מנות מתויגות, צילומי אוכל מוקפדים והמאבק הבלתי פוסק על העלאת תמונה מרגשת נוספת של קינוח מוטרף לאינסטוש (בתקריב ולעולם ללא שימוש ב-פלאש, כמובן).

ההתמחות שלי היא בכתיבה על טרנדים קולינריים, המלצות על מסעדות, טיפים לתזונה נכונה, כתבות צבע כגון סקירת הקינוחים הכי שווים ברשת, ראיונות עם שפים ובעלי מסעדות, יצירת שאלונים קלילים ובוא נודה בזה – חיבה עזה לאוכל גם כן…

הפרוייקט: ראיון עם השף המצליח אסף שטרן ממסעדת "אברטו" על טרנדים קולינריים

הפרוייקט: סקירת חברת הקייטרינג המצליחה "מעשייה"

הפרוייקט: סקירת טרנד קולינרי בולט באינסטגרם - גלידות שחורות

הפרוייקט: ראיון עם עיתונאית האוכל ואשת הטלוויזיה, נועה רוזין

הפרוייקט: שאלון פלייבאז - האם אתם מכורים למתוק?

הפרוייקט: ראיון עומק עם המסעדנית דנה הראל מ"לולה וקובה"

הפרוייקט: מדור שיווקי בנושא 10 עובדות מפתיעות על שוקולד

הפרוייקט: כתבת טיפים בנושא ארגון נכון של המטבח

אשמח לשמוע מכם:

מחפשים תוכן מעורר תאבון?

השאירו פרטים ואחזור אליכם בהקדם!